Chat with us, powered by LiveChat

Vil du se hvordan TicketCo kan skape merverdi for deg som arrangør?

 

Hun trengte ikke lang betenkningstid da hun ble bedt om å søke på stillingen som Key Account Manager (KAM) i TicketCo. Møt Barbro Matre, hodejegeren som er klar for nye eventyr etter sju suksessfulle år i bemanningsbransjen.

– Jeg har alltid fått høre at jeg er en selger, og nå får jeg muligheten til å bruke denne delen av meg til fulle. Det gleder jeg meg voldsomt til, sier en strålende blid Barbro Matre på tampen av den første arbeidsuken sin som KAM og storkundeansvarlig i TicketCo.

Nå skifter hun ut bemanningsbransjen til fordel for et kraftig voksende TicketCo. Fra å ha arbeidet aller mest i Bergen blir det nå hektisk reisevirksomhet land og strand rundt for å møte arrangører.

LES OGSÅ: Papirbilletten er død

60 reisedøgn i året

– I stillingsbeskrivelsen min er jeg forespeilet 60 reisedøgn i året, og jeg må ærlig innrømme at jeg gleder meg til hver eneste en av disse reisene. Jeg elsker å treffe nye folk, og ser fram til å bli kjent med alle de fantastiske arrangørene som finnes der ute, forteller hun.

Mens Barbro i den tidligere jobben sin solgte arbeidskraft, er det nå et arrangørverktøy hun skal selge.

– Det å selge et verktøy var noe av det som trigget meg mest med denne jobben. Jeg får gleden av å selge et produkt som kan utgjøre en stor forskjell for en arrangør, og tilføre ham eller henne vesentlige verdier. Det er en spennende oppgave hvor jeg vil få bruk for masse akkumulert kompetanse. Jeg ser fram til å finne tonen med arrangørene, sette meg grundig inn i behovene deres og forhåpentligvis få anledning til å forklare dem hvordan TicketCo vil gjøre hverdagen deres bedre, sier hun.

LES OGSÅ: Booking-ABC fra eksperthold

Utdannet førskolelærer

Denne typen salg behersker Barbro godt etter sju år i bemanningsbransjen, hvor spesialiteten hennes var å finne personell til pedagogiske stillinger.

– Jeg er utdannet førskolelærer, og hadde dermed et konkurransefortrinn når det gjaldt nettopp denne typen jobber. Likevel var det mer enn denne fordelen som skulle til for å tredoble omsetningen i løpet av tre år – slik jeg oppnådde. Det krevde hardt arbeid og tett og god oppfølging av store og små kunder, og det er noe jeg vil fortsette med i TicketCo, forteller hun.

LES OGSÅ: Rastarkalvspelet gikk for iZettle

Kundene skal alltid kunne kontakte meg

Arbeidet ut mot nye kunder er todelt hos TicketCo. Møtebookingen er det Business Development-avdelingen som tar seg av, og det er først når disse har fått en avtale at Barbro blir koblet på.

– Så blir det min jobb å besøke denne arrangøren, lytte til behovene og forhåpentligvis presentere en pakke som arrangøren blir fornøyd med, forteller hun.

Når en ny kunde så er kommet ombord, er det i utgangspunktet Customer Success-teamet i TicketCo som vil følge denne opp og sørge for at arrangøren får hjelp til alt det praktiske og svar på alle spørsmålene han eller hun måtte ha. Det betyr imidlertid ikke at Barbro vil slippe taket.

– Det kommer til å bli viktig for meg å følge opp kundene mine. De skal alltid kunne kontakte meg, og jeg kommer etter beste evne til å holde kontakten med dem, sier hun.

LES OGSÅ: Fulltegnet emisjon i TicketCo

Erfaring som frivillig

Barbro har ingen førstehånds arrangørerfaring, men hun har likevel vært aktiv deltager på arrangementer på flere måter enn som publikummer.

– Jeg jobbet frivillig på studentkroen da jeg studerte, og har siden blant annet jobbet som frivillig under Bergenfest. Jeg har en voldsom respekt for den store arbeidsinnsatsen de frivillige legger ned hvert eneste år, enten det er på studentsteder, under festivaler eller idrettsarrangement. Uten de frivillige stopper kultur-Norge opp, og det å gjøre arbeidet deres så enkelt og problemfritt som mulig er et viktig fokus i TicketCo. Det gleder jeg meg til å reise rundt å fortelle om, avslutter hun.

Ønsker du et bedre salgs- og billettsystem? Bli TicketCo-arrangør

 

Pin It on Pinterest

Share This